Om konsultationen

Vi tilbyder konsultation efter forudgående aftale alle hverdage mellem kl. 8.00 og 16.00 med undtagelse af torsdag mellem kl 8.00 og 17.00. Vi har flere typer af konsultationer.

 

Planlagt videokonsultation

Kan ikke bookes online eller af patienten, men kræver visitation af personale eller læge. 

Akut konsultation

Kan ikke bookes online eller af patienten. Konsultationen omhandler akut opstået sygdom som kræver behandling her og nu, og den bookes af visiterende personale eller af lægen. 

Planlagt konsultation

Kan bookes online eller via sekretariatet mellem kl 8.00 og 11.30. Omhandler f.eks årsstatus, screeningsundersøgelser, børne- og graviditetsundersøgelser. 

E-mail konsultation

Kan benyttes til svar på blodprøver, undersøgelser og opfølgning efter anden konsultation. Kan også bruges til mindre sundhedsfaglige spøgsmål. Bruges ikke til tidsbestilling. Vær opmærksom på at der kan være op til 5 dages svartid. 

 

En akut eller planlagt konsultation er som udgangspunkt fastsat til 15 min. inkl. journalføring af behandler.  Du vil typisk blive forespurgt om konsultationens emne, således vi kan forberede konsultationen og planlægge dens indhold. Bestilling af tid sker enten online eller via sekretariatet alle dage mellem kl 8.00 og 11.30. 

 

Lægerne har pr. 01.02.23 ikke længere telefonkonsultation mellem kl 8.00 og 9.00 hver morgen, men ser i stedet for patienter.