Om konsultationen

Vi tilbyder konsultation efter forudgående aftale:

 - mandag 08.00-16.00

 - tirsdag 07.00-16.00

 - onsdag 08.00-16.00

 - torsdag 8.00-17.00

 - fredag 8.00-16.00

 

Vi har flere typer af konsultationer.

 

Planlagt videokonsultation

Vi tilbyder planlagt videokonsultation. Tiden kan bookes af dig online eller via sekretariatet i tidsrummet 8.00-11.30. På tidspunktet for den aftalt konsultation modtager du en SMS fra "Din læge". Du trykker på linket og konsultationen kan du starte. Du bedes sidde klar på aftalte tidspunkt, præcis som hvis du havde en fremmøde tid i klinikken. Det er ikke muligt at have videokonsultation imens du kører bil, handler ind eller sidder i støjende omgivelser. En konsulation mellem patient og behandler er fortrolig og privat. 

Akut konsultation

Kan ikke bookes online. Konsultationen omhandler akut opstået sygdom, som kræver behandling her og nu, og den bookes af visiterende personale eller af lægen. 

Planlagt konsultation

Kan bookes online eller via sekretariatet mellem kl 8.00 og 11.30. Omhandler f.eks årsstatus, screeningsundersøgelser, børne- og graviditetsundersøgelser. 

E-mail konsultation

Kan benyttes til svar på blodprøver, undersøgelser og opfølgning efter anden konsultation. Kan også bruges til mindre sundhedsfaglige spøgsmål. Bruges ikke til tidsbestilling eller receptfornyelse. Vær opmærksom på at der kan være op til 5 dages svartid. 

En akut eller planlagt konsultation er som udgangspunkt fastsat til 15 min. inkl. journalføring af behandler.  Du vil typisk blive forespurgt om konsultationens emne, således vi kan forberede konsultationen og planlægge dens indhold.