Influenzavaccination

Influenzavaccination er et tilbud til udvalgte grupper hvert år fra 1. oktober til 15. januar og vi tilbyder selvfølgelig vaccinen i vores lægehus. Hold dig orienteret på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

I løbet af september vil vi via opslag på facebook, instagram, hjemmesiden og i klinikken gøre opmærksom på hvordan vaccinationsindsatsen foregår denne sæson. 

Det er muligt at købe vaccinen til 200 kr. 

Coronavaccination 

Aktuelt vaccinerer vi ikke for corona i klinikken. Hold dig orienteret på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Når vi nærmere os efteråret 2023 vil vi her på hjemmesiden, vores sociale medier og via opslag i klinikken gøre opmærksom på hvordan vaccinationsindsatsen vil forløbe. 

Pneumokokvaccination

Pneumokokker er en gruppe bakterier, der i visse tilfælde kan give alvorlig sygdom. For at beskytte sårbare borgere er vaccination mod pneumokokker gratis for alle, der er fyldt 65 år, børn og voksne med visse kroniske sygdomme og andre borgere, som er i særlig risiko. Tilbuddet om gratis vaccination mod pneumokokker udløb den 15. januar 2023.

Hold dig orienteret på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Det er muligt at købe vaccinen til 400 kr. 

Kighostevaccination til gravide

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at gravide bliver vaccineret mod kighoste. Formålet er at beskytte nyfødte børn i de første levemåneder, inden barnet selv er gammelt nok til at blive vaccineret.

Tilbuddet om gratis kighostevaccination til gravide gælder indtil videre frem til 31. marts 2023