Laboratoriet

Vores laboratoriet varetager blodprøver, podninger, analyse af urinprøver, hjertekardiogram (EKG), medicininjektioner, øreskyl, suturfjernelse og vaccinationer. 

Laboratoriet er åbent alle dage mellem 8.00 og 14.30 samt tirsdage fra kl 7.00. Alle konsultationer kræver tidsbestilling. 

Blodprøver tages kun efter aftale med din behandler i klinikken, dog med undtagelse af blodprøver aftalt med sygehus eller anden speciallæge. Er dette tilfældet så husk at gøre opmærksom på det, når du bestiller tiden online eller via sekretariatet. 

Hjertekardiogram (EKG) tages ved akutte brystsmerter, i forbindelse med årsstatus for hjertet og psykiatrisk lidelse samt i tilfælde hvor lægen finder indikation herfor. 

Urinprøver afleveres efter aftale og udfyldelse af informationsark i urinboks på gangen. I nogle tilfælde vil vi bede dig om at komme på et bestemt tidspunkt i laboratoriet, andre gange kan urinprøven afleveres uden tidsbestilling, hvis det er aftalt på forhånd. Vi analyserer ikke urinen i klinikken, men sender den til undersøgelse på Vejle sygehus.